Anden arkitektur

​Jeg har igennem tiden arbejdet med alle arkitektoniske discipliner i ind og udland. Jeg har udformet kontor og lagerbygninger, skabt domiciler for virksomheder, og så har jeg beskæftiget mig med ombygning, optimering og renovering af gamle bygninger og byhuse med boliger og butikker inde i byerne.

Har Du et projekt, så skrive eller ring, og jeg vil vurdere om jeg er den rette til at udføre netop den opgave Du må have.

Min tilgang til anden arkitektur er, at jeg med mennesket som udgangspunkt, og grunden eller stedet som baggrund forsøger at skabe det unikke, på baggrund af det eller de mennesker der skal fungere og arbejde i bygningen.​

Jeg arbejde med materialer i en meget høj kvalitet

Jeg arbejder med de fleste stileretninger, og så længe Du som bygherre har en vilje til at følge mine tanker og ide` er, så kan jeg få det bedste ud af det meste.

De bedste hilsener

Jesper Spaabæk Therkildsen

Drømmer du om et unikt arkitekttegnet hus?

Therkildsen Arkitektur udvikler og designer huse med sjæl. Du går måske med et ønske om at skabe en ny bolig fra bunden, eller at ombygge din nuværende ejendom. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til udførelse inklusiv tegning af skitser, byggestyring og myndighedsbehandling.

Nyttige informationer

Arkitekttegnet hus/villa

Godt resultat og samarbejde

Indretningsmuligheder

Løsninger inden for belysning

Anden arkitektur

Arki​tektoniske projekter

Tekst på vej.

Sociale media

facebook  linkedin  pinterest

Kontakt Therkildsen Arkitektur

CVR: 19463788

Telefon: +45 24 96 46 90

E-mail: jt@t-ark.dk

Fandt du ikke det, du søgte?

© ​2018 Therkildsen Arkitektur