S-huset:

Et nybyggeri – der set oppe fra er S-formet, og huset er formet og placeret på grunden for at skabe læ, og sol på de rigtige sider, på de rigtige tidspunkter af dagen. Facadesten er en kombination af hollandske teglsten fra Wienerberger, og afrikanske sandsten fra Kenya.

Oprindeligt ønskede bygherren et landligt, lidt herskabeligt hus. Jeg fik dog lov at udfordre bygherren, som blev begejstret for oplægget. Bygherren har efterfølgende skabt et ganske smukt anlæg, der understøtter den plan som jeg udarbejde.

Jeg har anvendt sandsten fra Kenya (Fredelund.com), som er brugt på facaden og som gulvbelægning, både inde og ude. Indvendigt er stenen skåret efter formen på huset, og der er lagt en akse i sandsten, som forbinder ankomsten, med haven / parken.

Huset har 2 akser. Den ene er ganske kort (husets bredde), imens den anden akse snor sig igennem det buede hus. Den snoede akse skærer sig igennem de fleste rum i huset. Fra garagen går aksen igennem bryggers, forbi værelser og badeværelse, aksen går igennem en hall / entre`, som er placeret centralt i boligen, imod køkkenet. Køkkenet er bygget op imod 2 vægge. Den ene væg er skubbet ud af huset, og så r der monteret et ovenlys i toppen her af. Denne køkkendel buer sig som huset. Midt i køkkenet er der nedgravet en spiralcellar fra firmaet Fredelund.com. Som rumdeler til stuen er der indbygget en imponerende atriumløsning, der både giver luft, lys og en fantastisk oplevelser. 

Bag stuen er voksenafdelingen, hvor soveværelset fremstår som en del af galleriet (aksen). Bag soveværelset er der både walk-in og bad /wellness område, som bl.a. indeholder en sauna. Bygningen er udformet, så der er udsigt til den parklignende have, hvor der bl.a. meget andet er etableret en sø, fra alle rum.

Et ganske enestående hus, der nok ikke findes lignende.

Drømmer du om et unikt arkitekttegnet hus?

Therkildsen Arkitektur udvikler og designer huse med sjæl. Du går måske med et ønske om at skabe en ny bolig fra bunden, eller at ombygge din nuværende ejendom. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til udførelse inklusiv tegning af skitser, byggestyring og myndighedsbehandling.

Nyttige informationer

Arkitekttegnet hus/villa

Godt resultat og samarbejde

Indretningsmuligheder

Løsninger inden for belysning

Anden arkitektur

Arki​tektoniske projekter

Tekst på vej.

Sociale media

facebook  linkedin  pinterest

Kontakt Therkildsen Arkitektur

CVR: 19463788

Telefon: +45 24 96 46 90

E-mail: jt@t-ark.dk

Fandt du ikke det, du søgte?

© ​2018 Therkildsen Arkitektur