Villa CC

​Et ombygget og renoveret hus med build-up tag fra 1960`er, og en indretning og planløsning der var lige så gammel, men med en fantastisk beliggenhed. Facaderne var en kombination af træ og gule mursten. Drømmen var et nutidigt smukt hus, i et smukt design.

Indgangen valgte jeg at flytte, og jeg besluttede mig ret hurtigt for kun at etablere 1 indgang, idet bryggerset blev placeres lige til højre for hovedindgangen. Bryggerset kommer til at fremstå som om det er en del af gangen, men adskilt med en in-sito støbt beton væg. Betonvæggen er sat op i pladeforskalling i 60 x 60 cm plader. Denne plade form er med til skabe det smukke kunstværk i rummet - kunstværk som betonvæggene er. Gulvene i entre` og bryggers blev valgt som selvnivellerende spartelmasse med klar epoxy. Denne kombination får gulvet til at fremstå som højglans lakeret, og så med en gråbrun bund. I området ved entre` og bryggers har jeg ladet loftet være gennemgående, for at gi` en fornemmelse af et større rum og en bedre sammenhæng. I gangen er der isat ovenlysvindue, for at gøre området lyst, og for at få rummet til at virke større.

I afdelingen ved indgangen er boligens 3 værelser placeret, sammen med det første badeværelse. Fra entre`en går man ind i spisestue - / køkken-alrum, som er placeret i husets midterakse. Til højre i alrummet er husets voksen- / soveafdeling placeret. For at skabe mere plads til badeværelset, har jeg valgt skubbe facaden ud, og forhøje denne bygning. Forhøjelsen har givet mulighed for at isætte et ovenlysvindue, der gør rummet til noget særligt. Væggene i badeværelset er er spartlet med grov sandspartel, pudset og behandlet med klar epoxy. Gulvet er støbt, behandlet først med selvnivellerende spartelmasse og afsluttet med klar epoxy, således at gulvet står spejlblankt.

Opholdsstuen går ud fra alrummet, men i en vinkel. Køkken, spisestue / alrum og opholdsstuen er et stort, men vinklet rum, sådan at man ikke kan se fra køkkenet til stuen. Boligens opholdsrum er vendt i retning af den smukke skov, der ligger for enden af den smukke have.

Facaderne er ændret far at være en kombination af træ og mursten, til at være et pudset, og gennemmuret hus. Facaderne er hævet, sådan at taget kunne isoleres, og så har de højere facade gjort, at der kunne skabes et helt nyt stilrent design af huset, men på baggrund af den oprindelig facade.

Drømmer du om et unikt arkitekttegnet hus?

Therkildsen Arkitektur udvikler og designer huse med sjæl. Du går måske med et ønske om at skabe en ny bolig fra bunden, eller at ombygge din nuværende ejendom. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til udførelse inklusiv tegning af skitser, byggestyring og myndighedsbehandling.

Nyttige informationer

Arkitekttegnet hus/villa

Godt resultat og samarbejde

Indretningsmuligheder

Løsninger inden for belysning

Anden arkitektur

Arki​tektoniske projekter

Tekst på vej.

Sociale media

facebook  linkedin  pinterest

Kontakt Therkildsen Arkitektur

CVR: 19463788

Telefon: +45 24 96 46 90

E-mail: jt@t-ark.dk

Fandt du ikke det, du søgte?

© ​2018 Therkildsen Arkitektur