Villa K

​Et nybygget hus, og en klassisk villa, der er tegnet til, placeret og skabt til grundens form. Arkitekturen er skabt ud fra bygherrens ord og boligdrømme, og så nogle spændende referencer fra udenlandske rejser. Boligen er et udtryk for bygherrens stil og kvaliteter. Det er personligheden til forskel. ​

Når den høje, og brede elegante hoveddør åbnes, opleves et meget stort og højt rum, der brydes af en væg monteret med en 2-sidet gaspejs. På den ene side af indgangen er et mindre gæste toilet, og på den anden side en lukket garderobe. 

Bag gaspejsen er et areal til hygge, inden man træder et par trin ned ad en bred trappe til dagligstuen, der ligger med panorama udsigt ud over en af Danmarks smukke fjorde. I den langsgående akse træder man først ind i bryggerset, tørskoet fra den lukkede garage. Som bindeled imellem garage og bolig er et mindre galleri, hvor man kan sidde og klæde sig på. Fra galleriet er der indgang til soveværelset, der ligesom det bagvedliggende badeværelse / wellness rum har panorama udsigt. I aksen går man forbi viktualierummet og fortsætter igennem køkkenet. 

Køkkenet er placeret så det har kontakt til både forsiden og bagsiden af boligen. Foran køkkenet, ned mod fjorden er et orangeri, der giver direkte udgang til terrassen, der spænder i hele husets bredde. Fra køkkenet går man igennem hyggestuen, og fortsætter ned i den anden afdeling, hvor værelserne er placeret sammen med det tredje toilet / bad som er i huset. Alle rum er placeret så de har udsigt til fjorden. En klassisk funktionalistisk, og ikke tidstypisk bolig, med stramme linier.   

Drømmer du om et unikt arkitekttegnet hus?

Therkildsen Arkitektur udvikler og designer huse med sjæl. Du går måske med et ønske om at skabe en ny bolig fra bunden, eller at ombygge din nuværende ejendom. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til udførelse inklusiv tegning af skitser, byggestyring og myndighedsbehandling.

Nyttige informationer

Arkitekttegnet hus/villa

Godt resultat og samarbejde

Indretningsmuligheder

Løsninger inden for belysning

Anden arkitektur

Arki​tektoniske projekter

Tekst på vej.

Sociale media

facebook  linkedin  pinterest

Kontakt Therkildsen Arkitektur

CVR: 19463788

Telefon: +45 24 96 46 90

E-mail: jt@t-ark.dk

Fandt du ikke det, du søgte?

© ​2018 Therkildsen Arkitektur