Villa L

​En funkisvilla måtte det ikke være. Bygningen er opført som 2 bygninger, som er bygget sammen med glas. Den ene bygning, der er opført i sorte mursten med sort fuge, er vinklet for at fange udsigten imod øst. Farven sort er valgt for at bygningen ikke skal virke for stor.

De 2 bygningskroppe er bygget sammen med delvist glas, som danner aksen i boligen. 2 vægge som er skrotstillet for hinanden, danner aksen, hvor hall`en udgør den flotte modtagelse. Den højre væg i hele hallens længde er beklædt med skiffer, I skiffervæggen er der indbygget glastrin, som svæver frit. Som værn er der isat jern rundstokke. I forlængelse af hall`en opstår det imponerende køkken alrum, der er kernen i huset, og det rum, hvor ud fra alle funktioner sker. Midt i aksen toner en meget smuk køkken ø, skabt i højglans lakeret palisander, glas og granit frem.​

Fra hele hall`en er der en fantastisk udsigt over fjorden

Hvis man ankommer til huset i bil, så kører man direkte ind i garagen, som er en del af huset. Fra garagen er der direkte adgang til et bryggers, som fører direkte ind i køkkenalrummet. I fronten af boligen er et der et arbejdsværelse, og i modsatte side er opholdsstuen placeret.

Til højre fra indgang, igennem skiffervæggen er husets elevator, der betjener alle 3 etager.

Man ankommer til førstesalen via den imponerende glastrappe, som har øverste trin på en gangbro, der forbinder de 2 fløje. Til højre er værelserne, og til venstre er voksen afdeling. Soveværelset er placeret i imod udsigten. Bag soveværelset er en imponerende walk-in, et strygerum og et fantastisk badeværelse med direkte udgang til altan.

Huset er fyldt med detaljer, dobbelthøje rum, og det hele understøttes af en enestående og imponerende belysningsplan, udarbejdet af Jan Bjarnhoff, der understøtter detaljerne.

Det udvendige anlæg er designet og bygget af designerhaver (Tor Haddeland).

Drømmer du om et unikt arkitekttegnet hus?

Therkildsen Arkitektur udvikler og designer huse med sjæl. Du går måske med et ønske om at skabe en ny bolig fra bunden, eller at ombygge din nuværende ejendom. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til udførelse inklusiv tegning af skitser, byggestyring og myndighedsbehandling.

Nyttige informationer

Arkitekttegnet hus/villa

Godt resultat og samarbejde

Indretningsmuligheder

Løsninger inden for belysning

Anden arkitektur

Arki​tektoniske projekter

Tekst på vej.

Sociale media

facebook  linkedin  pinterest

Kontakt Therkildsen Arkitektur

CVR: 19463788

Telefon: +45 24 96 46 90

E-mail: jt@t-ark.dk

Fandt du ikke det, du søgte?

© ​2018 Therkildsen Arkitektur