Villa LC 1

​En bolig med attitude, er oprindeligt opført i 1969. 60`er villaen er totalt ombygget. På den oprindelige gulstensvilla er der bygget en etage ovenpå den eksisterende villa. Ved at bygge etagen oven på, er der skabt mulighed for en fantastisk udsigt.

Indretningen er vendt om, og der er tilbygget en garage, hvor fra der er direkte adgang til bryggerset, og der igennem resten af huset. Værelserne er samlet i stueetagen, og leve-rummene (stue og køkken) er placeret på første sal. Facaden er gjort stilren, med et tvist i facaden med glas og skiffer.

At komme op i luften, og skabe så meget udsigt som muligt var en del af opgaven. Den oprindelige smukke 60`er villa var opført i halvandet plan med ensidig taghældning. Det halve plan gik 8 trin ned af på den let skrånende grund.

Facaden skabte jeg som en firkantet funkis lignende facade. For at gi` huset attitude, fik facaden et stort indgangsparti i glas og maghogni. For at skabe ly, og for at skabe plads til affald containere, tegnede jeg en udbygning som blev opført i norsk granit. Facadens holdning blev strammet op ved 2 aflange vinduer i venstre side. Til højre for huset blev der etableret en garage med elektrisk port, og plads til 2 store biler. Fra garagen er der direkte adgang ind i bryggerset, hvor efter man ledes direkte videre ind i hall`en.

Fra Hall` en er der via trappen, adgang til den øverste etage, hvor der er et stort og fantastisk køkken og spiseplads, med en fantastisk udsigt over fjord og skov. På første salen findes der ud over en meget stor opholdsstue.

Underetagen blev tilpasset efter de rammer der var, men fornyet, således at boligen i stue- / paterre planet fremstår renoveret.

Drømmer du om et unikt arkitekttegnet hus?

Therkildsen Arkitektur udvikler og designer huse med sjæl. Du går måske med et ønske om at skabe en ny bolig fra bunden, eller at ombygge din nuværende ejendom. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til udførelse inklusiv tegning af skitser, byggestyring og myndighedsbehandling.

Nyttige informationer

Arkitekttegnet hus/villa

Godt resultat og samarbejde

Indretningsmuligheder

Løsninger inden for belysning

Anden arkitektur

Arki​tektoniske projekter

Tekst på vej.

Sociale media

facebook  linkedin  pinterest

Kontakt Therkildsen Arkitektur

CVR: 19463788

Telefon: +45 24 96 46 90

E-mail: jt@t-ark.dk

Fandt du ikke det, du søgte?

© ​2018 Therkildsen Arkitektur