Villa LL

Med køkkenet i centrum er huset skabt nøjagtigt til denne grund, sådan at der er optimal udnyttelse solen, både morgen middag og aften. Huset er designet i tæt samarbejde med bygherrerne, og deres 3 drenge. Huset er formet som et T, med en lang akse fra indgangen (hall`en), en akse som slår et knæk.

Man entre`rer huset igennem et stort glasparti, der er markeret med en muret søjle til venstre. Igennem hoveddøren i mahogni, træder man ind i en dobbelthøj, og meget imponerende hall. Til højre for indgangen er adskillelsen til opholdsstuen. I denne væg er der monteret en dobbeltsidet Luna tunnel gas brændeovn fra Philippejse. Under brændeovnen i ilagt et stykke glas til kælderen, således at der kommer dagslys der ned, og der skabes en fantastisk oplevelse i hall`en. Fra indgangen går man imod en dør, der er adgang til et gæstewc. Over denne dør er der et gigantisk glasparti, der er væggen ind til hjemmekontoret på første salen. Ved døren kommer knækket på aksen. Aksen knækker af igennem opholdsstuen, og fortsætter ind i det imponerende og meget højloftede køkken-alrum, der er bestykket med et smukt Unoform køkken og gagenau hårdehvidevare. I køkkenet er der en dør til venstre, der er indgangen til bryggerset. Bryggerset har desuden adgang ude fra. Køkkenet er placeret ud fra bygningskroppen således, at der er udsigt til begge sider af haven, og selv entre´en. 

Midt i køkkenet er den smukke in-situ støbte beton musse-trappe, hvori der indbygget en fantastisk belysning. Trappen fører op til hjemmekontoret, hvor fra der er udsigt igennem store glaspartier til køkken-alrummet og hall`en. På første salen finder man endvidere end smuk, anderledes og funktionel voksenafdeling. Under, og parallelt med trappen til første salen, er trappen til kælderen. Der er fuld kælder under huset. Kælderen er bestykket med et gæsteværelse, som er skubbet ud fra stueplanet, således at der er monteret et ovenlysvindue her i. Gæsteværelset har sit eget bad/wc. Endvidere er der i kælderen en hjemmebiograf, motionsrum, depot rum og et meget stort, og forsænket teknikrum.

Fra køkkenet i stueplanet, fer der en gang / galleri der fører videre imod øst. 

Midt i galleriet mødes man af den runde skulptur i glasbyggesten, der danner rummet for bruseren i badeværelset. Denne fløj er bestykket med / er indrettet som værelser til familiens 3 børn, sammen med badeværelset.

Grunden er afskærmet med et smukt raftehegn, der gør haven lukket og intim. Der er en smuk græsplæne, og bagest i haven har bygherren valgt at anlægge en kunststofgræsplæne, hvor der kan spilles fodbold.

Ude fra fremstår huset i hvidpudsede Ytong energi+ blokke, med skodder, lister og udhæng i mahogni. Blokkene er meget energivenlige, og giver måske den bedste mulighed for at undgå kuldebroer, og så gør blokkene, at huset kan pudses på en måde så kanterne bliver meget skarpe, og husets stil dermed bliver stilmæssigt knivskarpt og elegant at se på.​

Drømmer du om et unikt arkitekttegnet hus?

Therkildsen Arkitektur udvikler og designer huse med sjæl. Du går måske med et ønske om at skabe en ny bolig fra bunden, eller at ombygge din nuværende ejendom. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til udførelse inklusiv tegning af skitser, byggestyring og myndighedsbehandling.

Nyttige informationer

Arkitekttegnet hus/villa

Godt resultat og samarbejde

Indretningsmuligheder

Løsninger inden for belysning

Anden arkitektur

Arki​tektoniske projekter

Tekst på vej.

Sociale media

facebook  linkedin  pinterest

Kontakt Therkildsen Arkitektur

CVR: 19463788

Telefon: +45 24 96 46 90

E-mail: jt@t-ark.dk

Fandt du ikke det, du søgte?

© ​2018 Therkildsen Arkitektur