​Villa U

Et parcelhus, beliggende for enden af en stille villa vej, med udsigt ud over et hede lignende område, og omkranset af skoven. Spærfoden i den oprindelige gitterspærskonstruktion er forhøjet og forstærket, inden gitteret / taghældningen blev skåret af. 

Facaden er muret op, og taget er isoleret til nutidige forhold og krav. Huset er fuldstændigt re-designet, men den grundlæggende indretning er bi beholdt, men optimeret. Fra havesiden er der bygget en støttemur imod haven, for etablering af stor terrasse. Der er påbygget elegante trin, kosmetisk og praktisk, sådan at væggen / terrassen flyder sammen med haven. Husets facade er blødt op med elementer i hårdtræ, og skorstenen på den træbeklædte udbygning er brudt af en elegant skorsten. Husets facade set fra vejen fremstår elegant med skydeskår i ren glas, aflange dør- / vindues partier til værelser m.v. Fra carporten er direkte adgang til bryggerset.

Fra hoveddøre går man ind i en entre` der danner akse på en måde så man ser den storslåede udsigt, som det første. Midt i gangen er den runde skulpturelle bruser, opbygget i matte glasbyggesten, og ved mørke er den belyst inde fra. Man træder ind i køkken-/alrummet og i forlængelse af køkkenet (i udbygningen) er spisepladsen. Bag køkkenet er et meget stort kontor til minimum 2 arbejdspladser. Køkken og opholdstue er opdelt af en væg, hvori den dobbeltsidet gaspejs er indbygget. Opholdstuen har udsigten hen over fjernesynet, og kig til pejsen.

Fra stuen går man ind i soveværelset, hvor der er et stort badeværelse, walk-in-closset, sammen med det rummelige soveværelse. For enden af opholdstuen går man ud i en fordelingsgang, der giver adgang til 2 værelser, et motionsrum og husets andet bad/wc.​

Drømmer du om et unikt arkitekttegnet hus?

Therkildsen Arkitektur udvikler og designer huse med sjæl. Du går måske med et ønske om at skabe en ny bolig fra bunden, eller at ombygge din nuværende ejendom. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til udførelse inklusiv tegning af skitser, byggestyring og myndighedsbehandling.

Nyttige informationer

Arkitekttegnet hus/villa

Godt resultat og samarbejde

Indretningsmuligheder

Løsninger inden for belysning

Anden arkitektur

Arki​tektoniske projekter

Tekst på vej.

Sociale media

facebook  linkedin  pinterest

Kontakt Therkildsen Arkitektur

CVR: 19463788

Telefon: +45 24 96 46 90

E-mail: jt@t-ark.dk

Fandt du ikke det, du søgte?

© ​2018 Therkildsen Arkitektur