Drømmer du om et unikt arkitekttegnet hus?

Therkildsen Arkitektur udvikler og designer huse med sjæl.

Du går måske med et ønske om at skabe et ny bolig fra bunden eller at ombygget din nuværende ejendom. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til udførelse inklusiv tegning af skitser, byggestyring og myndighedsbehandling.

Ydelserne er typisk opdelt således:
Idé- og projektudvikling, herunder design og skitser
Indretnings- og belysningsplaner
Totalrådgivning
Bygherrerådgivning.

Du er velkommen til at ringe på 24 96 46 90 og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere din drømmebolig.
Kontorer i Jylland og Hovestadsområdet
Med kontorer i Vejle og København er jeg så godt som landsdækkende. Jeg rejser gerne langt for det rigtige projekt og har flere eksklusive villaer i København og omegn på samvittigheden. Min faste base er i Vejle og Fredericia, hvor jeg har sat mit præg på en lang række projekter såsom villaer, parcelhuse, ombygninger og fritidshuse.

Når jeg tegner en ny villa er dialog et nøgleord
Therkildsen Arkitektur arbejder ud fra et sæt af værdier, der er med at at skabe et hjem, der ikke bare skiller sig ud som et godt stykke håndværk, men som et udtryk for bygherrens visioner og personlighed.

Der skal være sammenhæng mellem menneskene der skal bo i huset, stilen som bygherren ønsker og grunden som huset skal placeres på.

Denne helhed skaber jeg ved hjælp af dialog. Som arkitekt bidrager jeg med erfaring, teknisk ekspertise og kreativitet.

Jeg tegner en bred vifte af nye boliger og ombygninger
Arkitekttegnet villa
Sommerhus/fritidshus
Liebhaver
Ombyg af patriciervilla
Parcelhus
Ombygning og tilbygning
Renovering af villa

Sådan sikrer jeg et godt resultat og samarbejde
Jeg skaber den enkelte bolig, ud fra hvad I som bygherrer siger og giver udtryk for, grundens udformning, om den er skrånende, eller plan, hvordan grunden er placeret i forhold til verdenshjørnerne, lyset og omgivelserne.

Målet er altid, at JEG skal skabe værdi for bygherrerne, og give bygherren en glæde over den bolig der er skabt, uanset om det er designet af huset, set ude fra, eller oplevelsen af rummene inde i huset.

Holistisk tilgang til arkitekttegning af hus/villa
Tegnestuen har siden begyndelsen i 1996 udført de fleste discipliner indenfor arkitekturen. Alt fra domiciler, til offentlige institutioner, såsom kirker m.m.

I de senere år er virksomheden drejet over i primært at skabe arkitekttegnede boliger til private i hele landet, med mennesket i centrum.

Din løsning kan alt efter behov indeholde: Idé- og projektudvikling, Indretning og -belysningsplaner, totalrådgivning og bygherrerådgiving.