Et nybygget hus, der er placeret og skabt til grundens form, og designet er skabt ud fra stikord fra bygherren, og nogle spændende referencer, taget fra udenlandske rejser. Ud fra de internationale referencer har jeg formet huset, så det fremstår klassisk dansk.

Huset er skabt med 2 akser. Der er en gennemgående akse på langs af huset, der går fra forældreafdelingen, og ned til værelsesafdelingen…. Den langsgående akse skæres af aksen ved indgangen.

Når den høje, og brede elegante hoveddør åbnes, opleves et meget stort og højt rum, der brydes af en væg monteret med en 2-sidet gaspejs. På den ene side af indgangen er et mindre gæste toilet, og på den anden side en lukket garderobe. Bag gaspejsen er et areal til hygge, inden man træder et par trin ned ad en bred trappe til dagligstuen, der ligger med panorama udsigt ud over en af Danmarks smukke fjorde. I den langsgående akse træder man først ind i bryggerset, tørskoet fra den lukkede garage. Som bindeled imellem garage og bolig er et mindre galleri, hvor man kan sidde og klæde sig på. Fra galleriet er der indgang til soveværelset, der ligesom det bagvedliggende badeværelse / wellness rum har panorama udsigt. I aksen går man forbi viktualierummet og fortsætter igennem køkkenet. Køkkenet er placeret så det har kontakt til både forsiden og bagsiden af boligen. Foran køkkenet, ned mod fjorden er et orangeri, der giver direkte udgang til terrassen, der spænder i hele husets bredde. Fra køkkenet går man igennem hyggestuen, og fortsætter ned i den anden afdeling, hvor værelserne er placeret sammen med det tredje toilet / bad som er i huset. Alle rum er placeret så de har udsigt til fjorden. En klassisk funktionalistisk, og ikke tidstypisk bolig, med stramme linier.