En ombygning af en 60` er villa. Facaden er forhøjet, og taget er isoleret til nutidig standard. På have siden er vinduerne skåret ned til gulvet, og der er isat store vinduespartier, så blikket ud i den ugenerte have, og ned i skovbrynet er uhindret. Som solafskærmning er der monteret store markiser over hvert vindue. Facaden er pudset hvid, kun brudt af elementet i træ på facaden imod vejen. Den forhøjede træfacade er fremtrukket fra den øvrige facade, og bag forhøjningen er monteret et ovenlys vindue, der giver et smukt lys ned i et badekar. Fra indgangen går man ind i et rum, der er adskilt af en betonvæg, opbygget i beton, støbt in-sito i pladeforskallet beton. Pladeforskallingen giver en smuk dekoration i beton væggen. Betonvæggen er ca. 2 meter høj, og afsluttes imod loftet med en glasplade. På den ene side af væggen er en entre` / gang, og på den anden side er bryggerset. Glaspladerne imod loftet giver rummene en storhed der kun er i meget større rum.  Efter gangen / bryggerset går man ind i køkken alrummet, der går ud i et med opholdsstuen. Bag opholdsstuen er indgangen til soveværelset, med walk-in-closset og badeværelset med ovenlys vinduet.