En ombygning / gennemgribende renovering af et parcelhus, oprindeligt opført i 90`erne, og beliggende i et ganske traditionelt villakvarter.

Murstenen var før rosafarvet, og der var store udhæng.

Husets form er bevaret, men udhænget er skåret af. Facaden er pudset mørkegrå, og de billige tagsten er udskiftet med elegante teglsten model Linea, fra fa. Erlus. Huset er monteret med træ-alu vinduer fra Pro-tec.

Indvendigt er huset ændret og ombygget radikalt, og fremstår nu med en akse igennem huset, fra hoveddøren, igennem en højloftet gang / hall, der føre forbi bryggers, værelser og køkken alrummet, og ender i stuen. Aksen er kun brud af en dobbeltsidet gaspejs, hvor væggen er bygget op i skiffer. Bag stuen og køkken alrummet er voksenafdelingen, med stort walk-en-closset, badværelset hvor der er eksperimenteret med fliser og klinker, og så et soveværelset med direkte udgang til terrassen.

Køkken/alrummet går ud forbi stue / værelses fløjen, og danner 2 kroge, en med morgensol, o en med aften sol. På ”aften siden” er der monteret en markise, der giver skygge og stemning.