Med køkkenet i centrum er huset skabt nøjagtigt til denne grund, sådan at der er optimal udnyttelse solen, både morgen middag og aften. Huset er designet i tæt samarbejde med bygherrerne, og deres 3 drenge.

Huset er formet som et T, med en lang akse fra indgangen (hall`en) forbi et gæste toilet, bryggers, forbi køkken / køkken alrummet, og så ud i værelsesfløjen, hvor børnene har plads. I gangen (aksen) i børnefløjen er der en rund bruser i glasbyggesten, hvori der er indbygget lys, som kan stilles i farver, og som danner en skulptur i rummet, samtidig med at den runde bruser er med til at gøre kvadratmetrene i badværelset særdeles effektive.

Fra køkkenet er der udsigt og udsyn til havesiderne, hvor samtlige aktiviteter foregår, lige fra morgen terrassen, trampolinen, den kunstige og oplyste fodboldbane, og så til aften terrassen, hvor man kan nyde dagens sidste solstråler. Fra køkkenet der direkte udgang til samtlige terrasser, der adgang til første salen, hvor man træder ind i et åbent kontor, der igennem glasvæggene har udsigt til køkken alrummet, begge sider af haven, og så ned i den dobbelt høje hall.

I hall`en er der glas i gulvet, så man har kig ned i den del af underetagen (kælderen), hvori der er motionsrum. Bag kontoret er der soveværelse med et glas skydeskår til hall`en, og badeværelse, begge med udsigt ned i haven. Bag disse er walk-in-closset placeret.