DRØMMER DU OM ET UNIKT ARKITEKTTEGNET HUS?

THERKILDSEN ARKITEKTUR UDVIKLER OG DESIGNER HUSE MED SJÆL.

Du går måske med et ønske om at skabe et ny bolig fra bunden eller at ombygget din nuværende ejendom. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til udførelse inklusiv tegning af skitser, byggestyring og myndighedsbehandling.

Ydelserne er typisk opdelt således:

 • Idé- og projektudvikling, herunder design og skitser
 • Indretnings- og belysningsplaner
 • Totalrådgivning
 • Bygherrerådgivning.

Du er velkommen til at ringe på 24 96 46 90 og høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig med at realisere din drømmebolig.
Kontorer i Jylland og Hovestadsområdet. Med kontorer i Vejle og København er jeg så godt som landsdækkende. Jeg rejser gerne langt for det rigtige projekt og har flere eksklusive villaer i København og omegn på samvittigheden. Min faste base er i Vejle og Fredericia, hvor jeg har sat mit præg på en lang række projekter såsom villaer, parcelhuse, ombygninger og fritidshuse.

Når jeg tegner en ny villa er dialog et nøgleord
Therkildsen Arkitektur arbejder ud fra et sæt af værdier, der er med at at skabe et hjem, der ikke bare skiller sig ud som et godt stykke håndværk, men som et udtryk for bygherrens visioner og personlighed.

Der skal være sammenhæng mellem menneskene der skal bo i huset, stilen som bygherren ønsker og grunden som huset skal placeres på.

Denne helhed skaber jeg ved hjælp af dialog. Som arkitekt bidrager jeg med erfaring, teknisk ekspertise og kreativitet.

Jeg tegner en bred vifte af nye boliger og ombygninger

 • Arkitekttegnet villa
 • Sommerhus/fritidshus
 • Liebhaver
 • Ombyg af patriciervilla
 • Parcelhus
 • Ombygning og tilbygning
 • Renovering af villa
Sådan sikrer jeg et godt resultat og samarbejde
Jeg skaber den enkelte bolig, ud fra hvad I som bygherrer siger og giver udtryk for, grundens udformning, om den er skrånende, eller plan, hvordan grunden er placeret i forhold til verdenshjørnerne, lyset og omgivelserne.

Målet er altid, at JEG skal skabe værdi for bygherrerne, og give bygherren en glæde over den bolig der er skabt, uanset om det er designet af huset, set ude fra, eller oplevelsen af rummene inde i huset.

Holistisk tilgang til arkitekttegning af hus/villa
Tegnestuen har siden begyndelsen i 1996 udført de fleste discipliner indenfor arkitekturen. Alt fra domiciler, til offentlige institutioner, såsom kirker m.m.

I de senere år er virksomheden drejet over i primært at skabe arkitekttegnede boliger til private i hele landet, med mennesket i centrum.

Din løsning kan alt efter behov indeholde: Idé- og projektudvikling, Indretning og -belysningsplaner, totalrådgivning og bygherrerådgiving.

Jesper T blev etableret i 1996, efter jeg havde arbejdet nogle år i udlandet.

Oprindeligt arbejdede tegnestuen med de fleste discipliner og opgaver indenfor arkitekturen, uanset det var byggerier til offentlige myndigheder, kirker, virksomheder, investorer og private bygherrer. De senere år har vi specialiseret os mere og mere indenfor boliger til private, hvor det er det enkelte menneske / familie, der er i centrum.

Tegnestuen er beliggende i natur skønne omgivelser, midt i Danmark, og vi designer og opfører boliger over alt i landet, til mennesker der værdsætter den PERSONLIGE løsning, der er lidt ud over det sædvanlige.

Er du en virksomhed, vil vi også meget gerne arbejde sammen med dig / jer, hvis du har en interesse i at skabe noget personligt, der er lidt ud over det sædvanlige.

LEVERANDØRER

Vores valg af materialer afhænger af sammenhængen i designet. Vi arbejder sammen med en lang række leverandører af materialer til byggeriet, interiør og belysning. Vores grundlæggende holdning er, at leverandøren ikke absolut behøves at hedde noget specielt, bare kvaliteten er i orden. Det er designeren der skaber løsningerne, og udtrykket. Vi skaber helheden, og det er sammenhængen der skaber udtrykket. De leverandører, som vi oftest arbejder sammen med kan du se under ”link” til leverandører.

Valg af entreprenør

Vi har ikke nogen præferencer til valg af entreprenør, og vi får ikke penge eller retur kommission af nogen leverandør eller entreprenør.

Holdningen er, at vi helst ser at I selv kommer med forslag til valg af entreprenør. Har vi ikke dårlige erfaringer med den eller de foreslåede entreprenører, så er det altid ok.
Kender DU / I ikke selv entreprenører, så er vi selvfølgeligt behjælpelige med at finde de rigtige entreprenører til netop jeres opgave.

Link til nogle af vores leverandører klik HER

PRISER

Værdien af arkitektens opgave er primært udvikling og design af bygning, indretning, belysning og hele sammenhængen. Selve projekteringen er der mange der kan gøre…

Værdien  og de gode ide` er er DET du betaler for ved os.

Ide` og projektudvikling er vores styrke.  Når vi alene arbejder med ide` eller projektudvikling, anbefaler vi, at Du samtidig engagerer os som bygherrerådgiver, for at DU / I får det rigtige projekt ud  af ide’en, og sådan at du får de gode løsninger og lækre detaljer med i din helhed.

Indretnings- og belysningsplaner:  Vi udarbejder indretnings- og belysningsplaner på timebasis. Vi kan udarbejde planerne hver for sig, men VI ser helst tingene i en større sammenhæng.

Totalrådgivning er, hvor VI udarbejder alt, fra skitser, myndighedsbehandling, til udbudsmateriale og tilsyn ved udførelse.

Du betaler en procentdel af byggesummen for totalrådgivningen. Procentsatsen fastsættes ud fra den form for byggeri, der skal tegnes.

Du kan vælge dele af totalrådgivningen ud, og DU betaler kun for det du får leveret.

Bygherrerådgivning:

Skal Du i gang med en opgave, eller er du i gang, tilbyder vi at være din bygherre rådgiver. Fordelen ved at bruge os som bygherre rådgiver, er at vi har en dyb faglig erfaring, der ikke kun berører det tekniske i byggeriet. Vi rådgiver i sammenhænge, løsninger og valg af materialer.                                                                                Det er med rådgivning, som med design, at det er sammenhængen i løsningen, der giver det gode resultat.
Du får en kritisk medspiller der varetager dine interesser.

Bygherrerådgivning er en timelønsopgave.

Vejledende priser excl. moms (her på tegnestuen):

Design og skitser:                                                    kr.  950,-/time + moms
Digital visualisering / film:                                    Indhent pris på den enkelte opgave.

Indretnings- og belysningsplaner:                      kr.  950,- / time + moms

Bygherrerådgivning:                                              kr.  950,-/ time + moms

Du er altid velkommen til at indhente priser på den enkelte opgave, eller vi kan i samarbejde indhente tilbud fra eksterne projekterende, og der ud fra vælge den bedste og mest fornuftige løsning for DIG.

Therkildsen Arkitektur
Vester Voldgade 5
7000  Fredericia
Tlf. 24 96 46 90

Kontakt Jesper