Leverandører

​Mine valg af materialer afhænger af sammenhængen i de- signet. Jeg arbejder sammen med en lang række leverandører af mate- rialer til byggeriet, interiør og belysning.

Min grundlæggende holdning er, at leverandøren ikke absolut behøves at hedde noget specielt; bare jeg kan skabe den bedste løsning, og det flotteste resultat, og så at kvaliteten er i orden.

Det er designeren der skaber løsningerne, og udtrykket.

Jeg skaber helheden, og det er sammenhængen der skaber udtrykket

De leverandører, som jeg oftest arbejder sammen med, kan du se under ”link” til leverandører.

Valg af entreprenør:

Jeg har ikke nogen præferencer til valg af entreprenør, og jeg får ikke penge eller retur kommission af nogen leverandør eller entreprenør.

Min holdning er, at jeg helst ser, at Du / I selv kommer med forslag til valg af entreprenør. Har jeg ikke dårlige erfaringer med den eller de foreslåede entrepre- nører, så er det altid ok. Kender DU / I ikke selv entreprenører, så er jeg i selvfølgeligt be- hjælpelige med at finde de rigtige entreprenører til netop jer og jeres opgave. 

Drømmer du om et unikt arkitekttegnet hus?

Therkildsen Arkitektur udvikler og designer huse med sjæl. Du går måske med et ønske om at skabe en ny bolig fra bunden, eller at ombygge din nuværende ejendom. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til udførelse inklusiv tegning af skitser, byggestyring og myndighedsbehandling.

Nyttige informationer

Arkitekttegnet hus/villa

Godt resultat og samarbejde

Indretningsmuligheder

Løsninger inden for belysning

Anden arkitektur

Arki​tektoniske projekter

Tekst på vej.

Sociale media

facebook  linkedin  pinterest

Kontakt Therkildsen Arkitektur

CVR: 19463788

Telefon: +45 24 96 46 90

E-mail: jt@t-ark.dk

Fandt du ikke det, du søgte?

© ​2018 Therkildsen Arkitektur