Opgaven lød, at bygge en overetage på et ældre eksisterende rødt parcelhus for at få udsigt. Grundens bredde og form gjorde det vanskeligt at bygge ovenpå på en ”almindelig” måde.

Ved at vende tilbygningen / overetagen og skabe en skulpturel understøtning af huset, opstod muligheden. Legen med materialer har skabt et ganske særligt design, der gør at huset skiller sig ud fra mængden – på den gode måde. I stueetagen er entre`, bryggers, bad/wc, køkken/ alrum og børneværelserne placeret.   Det gør stueplanet til et aktivitetsområde, hvor det daglige ophold foregår. Opholds stuen er placeret på første salen, som det sted man kan trække sig hen for at få ro, og nyde udsigten ud over fjorden og byen. På førstesalen er soveværelset arrangeret sammen med bad / wc for den voksne del af familien, og sammen med et lækkert badeværelse, som er en naturlig del af soveværelset, og det store walk-in closset. Udvendigt – på hver side af bygningen er hhv. en morgen og aften altan, med fantastiske udsigter der gør udnyttelsen af solen så optimal som muligt på grunden.