Ydelser

​Ide` og projektudvikling er min styrke.

Jeg arbejder med ide` og projektudvikling, og så bygherrerådgivning. Engagerer Du mig som bygherrerådgiver, sikrer DU / I, at I får det rig- tige projekt ud af den ide`, og sådan at du får de gode løsninger og lækre detaljer med i helheden, som jeg har udtænkt.

Indretnings- og belysningsplaner

Jeg udarbejder indretnings- og belysningsplaner, ud fra filosofien om, at det er skyggerne der hygger…. Jeg kan udarbejde planerne hver for sig, men jeg ser helst tingene i en større sammenhæng. Jeg har ikke nogen faste belysningsleverandører, da valg af spot, lam- per og anden belysning afhænger af en specifikke løsning. Hver bolig, og hvert rum betragter jeg som en unik løsning.

Bygherrerådgivning

 Skal Du i gang med en opgave, eller er du i gang, tilbyder jeg at være din bygherre rådgiver. Fordelen ved at bruge mig som bygherre rådgiver, er at jeg har en dyb faglig er- faring, der ikke kun berører det tekniske i byggeriet. Jeg rådgiver i sammenhænge, løsninger og valg af materialer. Det er med rådgivning, som med design, at det er sammenhængen i løsningen, der giver det gode resultat. Du får en kritisk medspiller der varetager dine interesser.

Drømmer du om et unikt arkitekttegnet hus?

Therkildsen Arkitektur udvikler og designer huse med sjæl. Du går måske med et ønske om at skabe en ny bolig fra bunden, eller at ombygge din nuværende ejendom. Jeg kan hjælpe dig med alt fra idé til udførelse inklusiv tegning af skitser, byggestyring og myndighedsbehandling.

Nyttige informationer

Arkitekttegnet hus/villa

Godt resultat og samarbejde

Indretningsmuligheder

Løsninger inden for belysning

Anden arkitektur

Arki​tektoniske projekter

Tekst på vej.

Sociale media

facebook  linkedin  pinterest

Kontakt Therkildsen Arkitektur

CVR: 19463788

Telefon: +45 24 96 46 90

E-mail: jt@t-ark.dk

Fandt du ikke det, du søgte?

© ​2018 Therkildsen Arkitektur